Toimitusehdot

Toimitamme lähetykset Suomen alueella. Sovellamme toimituksissa Suomen voimassa olevaa lainsäädäntöä.

Toimitamme tilauksen Matkahuollon kuljetettavaksi noin 1–3 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Toimituskulut ilmoitetaan kassalla Matkahuollon pakettiautomaattiin tai Matkahuollon palvelupisteeseen toimitettuna. Toimituskulut lisätään automaattisesti loppusummaan.

Nouto Matkahuollon pakettiautomaatista: Toimitus valitsemaasi Matkahuollon pakettiautomaattiin pääsääntöisesti 1–2 työpäivän aikana siitä, kun paketti on jätetty Matkahuollon kuljetettavaksi, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa.

Nouto Matkahuollon palvelupisteestä: Toimitus valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen, kuten pakettiautomaattiin, Matkahuoltoon, K-Marketiin tai R-kioskiin pääsääntöisesti 1–2 työpäivän aikana siitä, kun paketti on jätetty Matkahuollon kuljetettavaksi, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa.

Sovellettava lainsäädäntö ja oikeuspaikka

Riitatilanteeessa osapuolet pyrkivät ratkaisemaan erimielisyydet ensisijaisesti neuvotteluteitse. Mikäli neuvottelut eivät johda sovintoon, erimielisyydet ratkaistaan Suomessa Helsingin käräjäoikeudessa. Asiakas voi kuitenkin viedä erimielisyyden kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Asiakasta kehotetaan ennen asian viemistä tuomioistuimen tai kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn olemaan olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan.