Kevään suosikkivaatteet: pellavapaita, kukkahousut, pitkä huppari ja tunika

Tunika, jossa on kiva kuosi, ja pitkä huppari makeine yksityiskohtineen ovat kevään huippusuosikkeja. Nyt on juuri sopiva aika siirtää mustat vaatteet syvemmälle kaappiin ja ottaa esiin väriä, pehmeyttä ja pastellia.

Mikä parasta, tunika ja pitkä huppari molemmat sopivat ja ovat armollisia kaikenlaisille vartaloille. Ja mitä väljempi tunika, sitä muodikkaampi – etenkin kun reilu tunika on yhdistettynä kapeisiin housuihin. Siisti rentous on aina muotia. 

Pitkä huppari viimeistelee lookin, kun puet alle värikkään paidan tai tunikan. Kiepauta huivi kaulaan ja olet valmis keväisille kaduille. 

Mukava materiaali myös hengittää. Nappaa päällesi pellavapaita tai puuvillapaita.

Ajattele hulmuavaa pellavaa tai puuvillaa: mielen valtaa heti keväinen fiilis, eikö totta! Pellavapaita on aina tyylikäs ja mukava vaate ja se vain paranee käytössä. Eikä haittaa, vaikka pellavapaita olisi ryppyinen. Rypyt kuuluvat pellavaan ja ovat aitoa kesätrendiä. Jos kaipaat astetta siistimpää, valitse puuvillapaita, sillä se pysyy ryhdikkäänä eikä rypisty yhtä helposti kuin pellava. 

Kohta luonto kukkii. Pue kukkahousut ja pääset tunnelmaan jo nyt.

Kukkakuosi jatkaa voittokulkuaan niin huppareissa, paidoissa, mekoissa kuin housuissakin. Yhdistä kukkahousut yksiväriseen yläosaan ja olet muodin aallonharjalla. Kukkahousut kukkivat tänä keväänä niin kirkkaissa väreissä kuin pehmeissä pastellin sävyissä. Kummat kukkahousut sinä pukisit? Tai valitse useammat ja vaihtele fiiliksen mukaan.

 

Kuva 1: Story plus huppariStory housutCrossbody

Kuva 2: Kukkakuvioinen huppariColour housutOlkalaukku

Kuva 3: Pitkä college takkiPellava paitisKukkahousut 

Kuva 4: Giselle New York huppariKukkakuvioinen huppari

Kuva 5: Kevyt denim tunika

Kuva 6: Tree puuvilla tunika